Slough

The Switch Building

CHQ were the delivery architects for this 22,000 sq ft interior office fit-out. The vacant building was transformed to provide 49 serviced offices with rest areas, breakout areas and agile working spaces. The aim of our client was to provide customers with high quality professional environments and support services. The balance between traditional and informal working environments was crucial to the scheme. It was important that a variety of working styles and scenarios could be accommodated. We collaborated with the M&E consultants on this project to upgrade the buildings performance. By working closely with the engineers, we questioned the requirement for additional energy consuming systems and utilised passive solutions wherever possible.  Through careful consideration for lighting, finishes, acoustics and spatial relationships, The Switch Building provides its users with an environment that is comfortable, flexible and conducive to contemporary working.

The Switch Building
The Switch Building
The Switch Building
The Switch Building